Zoeken

Out with 2019, in with 2020

Lieve 2019, 


Jij was mooi, heftig, emotioneel en erg avontuurlijk tegelijk. We begonnen niet echt hand in hand. Ruzie tijdens oud en nieuw was niet mijn beste start van het nieuwe jaar, maar al snel herpakte je jezelf. In de eerste maand mocht ik daten omruilen voor een relatie. Eentje die eng was om in te springen. In eerste instantie durfde ik niet maar ik had mezelf beloofd dat 2019 avontuurlijk zou zijn. Dus we gingen hand in hand de relatie in. 4 maanden vol avontuur, gekkigheid, vriendschappen en feestjes. Het eerste kwartaal was een feestje. Tot je een keerzijde kreeg. Ik viel even in een gat, mijn hart zonk als de Titanic. Maar de 2 maanden vol zon waren heerlijk en een ontdekking van mijn eigen hartje. Ik mocht Tenerife zien en werd hechter met mijn vriendinnen dan ik ooit had gehoopt. Ik had die tijd nodig om mezelf weer even terug te vinden. In 2018 had ik al helemaal geen tijd voor mezelf en de tijd die tussen mijn relaties zat was niet heel erg lang. Dus 2 maanden in 2019 om mijn hartje terug te vinden deed me goed. Ik vond passies terug, ik zag wat ik allemaal kan. Toen kreeg ik de liefde van mijn leven terug. Dat klinkt zoetsappig en zo is het ook allemaal niet gelopen. Niet zoals roosjes en maneschijn. Maar hij is er weer en op een manier zoals nooit tevoren. We zitten samen in een huisje. Ik deel het grootste avontuur van mijn jeugdige jaren met hem. Het eerste halve jaar in mijn eentje, ergens heel anders op deze wereld dan ik gewend ben met nieuwe mensen. Je was een groot avontuur waar ik niet omheen kan. Maar je hebt me ook pijn laten zien zoals ik al zei. Ik heb me niet altijd gelukkig gevoeld, vooral heel erg verdwaald. En hoewel ik voor 2020 weer plannen heb kunnen neerzetten dankzij jou, is het niet altijd zo makkelijk geweest. Ik neem de hoop mee naar het nieuwe jaar. Naar 2020.

2020, een nieuwe start. Heel veel plannen op de stapel. Ideeën en creatieve projectjes waar ik mee wil starten. Ik wil mijn boek afmaken in 2020, mijn huidige projectje. En alhoewel ik nog niet gigantisch ver ben met schrijven en dat een grote opdracht is, heb ik er super veel zin in! Toch is het belangrijkste voor het begin van 2020 de focus op mijn volgende studie. Ik heb een toelating om doorheen te walsen. Selecties en thuisopdrachten. Alles voor een toekomst zoals ik er van droom en heb gedroomd. Maar dat wordt wel een van de engste dingen die ik mee maak. Wat als ik er niet doorheen kom? Waar gaat mijn droom dan naartoe? Dat is niet de enige vraag die ik aan jou stel 2020. Welke dingen ga je brengen? Hoe gaat mijn leven eruit zien na mijn avontuur in Belgie? Hoe gaat mijn leven eruit zien als ik er plots helemaal alleen voor sta? Vragen die me bang zouden moeten maken, maar eigenlijk ben ik heel blij met de sprong in het diepen. Ik heb een kleine korte voorbereiding gehad in 2019 maar begin nu helemaal fris. Ik voel me opnieuw enthousiast om terug te gaan naar Belgie. Al hoop ik op iets minder auto-drama in 2020. Ik heb mezelf beloofd me weer te herpakken. Een lievere Sam, de Sam die ik altijd was. Geduldig en liefdevol. Niet opvliegerig en gestresst. Niet alleen dat, ik wil ook weer meer aan mezelf denken. In de tijd dat ik in 2019 alleen was heb ik heel erg geleerd hoe belangrijk het is om aan jezelf te denken. Om te weten wie je bent en wat je nodig hebt. Ik verlies die persoon snel wanneer ik iemand om me heen heb. Ik hou van de liefde maar het maakt het moeilijk om mijn eigen keuzes te maken. 


De kaarten voorspellen veel goeds voor mij in 2020. Met onder andere The Lovers kaart, The 4 of Wands en de Queen of Cups ziet mijn 2020 er erg zelfverzekerd uit. Zo voel ik me ook. Ik voel me klaar voor het nieuwe jaar. Alles loopt nu zoals het loopt en voor de eerste drie maanden hoeft daar even geen verandering in te komen. Dat voelt erg fijn. Al om al hoop ik dus dat 2020 mij stabiliteit gaat brengen. Stabiliteit en productiviteit. "Volgend jaar wil ik iets bereiken' zei ik tegen Femke toen ik haar weer zag. Volgend jaar wil ik iets neerzetten dat van mij is. Trots zijn, stabiel zijn, zelfverzekerd zijn en enthousiast over de dingen die ik doe. Met deze mindset kan het bijna niet anders dan een top jaar worden.


Lieve 2020, we gaan ervoor.


-S.

0 keer bekeken
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey YouTube Icon

© 2019, Fancy Words en zijn content is eigendom van Sam Ashton