Zoeken

Life lately // twee

Een nieuw decennia, een nieuw jaar en een nieuwe plek. Alles is de laatste tijd nieuw en spannend geweest. Dat is simpelweg hoe ik het kan beschrijven. Maar naast nieuw en spannend voel ik me vooral goed. In Januari heb ik veel omgegooid. Mentale dingen, fysieke dingen en vooral mijn focus. Dit jaar zou ik goed beginnen en dat is me gelukt.

Voor zij die 'Out with 2019, in with 2020' hebben gelezen, jullie weten dat ik dit jaar heel graag wilde gaan werken aan hoe ik reageer. Hoe ik reageer op emoties, op mensen. Niet te snel stressen om dingen die nog helemaal niet relevant zijn. Gek genoeg is me dat best gemakkelijk af gegaan. Ik ben weer gaan sporten, wat voor mij 100% een grote reden is dat dit zo gemakkelijk gegaan is. Als ik me even niet op mijn brein wil focussen, dan focus ik me graag op mijn lichaam. Rust en gronding komt namelijk samen met zelfverzekerdheid en een trots lichaam. Ook de minder fijne dingen ben ik meer rust gaan geven. Als er even iets mis ging dan heb ik ook dit rustig opgepakt en mezelf er bij neergelegd.


"Ik mag voelen wat ik voel" en dat is wat ik heel veel meer ben gaan beseffen. En ook "pick your battles instead of fighting them all" is dicht bij mijn hart gekropen.Januari was een maand van vrienden en familie. Ik heb geprobeerd zoveel mogelijk mensen te zien na de stressvolle feestdagen. Niets is heerlijker dan gemiste tijd met vrienden en familie inhalen. Soms zijn we zo verzopen in wat ons te doen staat dat we dat willen vergeten. En met de wereld van social media hebben we soms het gevoel dat we al helemaal op de hoogte zijn van alles wat ze doen, dus vergeten we te bellen of appen.


Heerlijke feestjes gepland en daarbij ook gevierd. Drankjes gedaan met mensen die lang van de radar waren en drankjes gedaan op de vaste plekjes. Eigenlijk liep alles gewoon zoals het had moeten lopen.


En om daarbij te vermelden dat het zonnetje dat scheen en de vogeltjes die luidruchtig tjirpten meer dan welkom waren.


Ik denk dat ik hardop durf te zeggen dat ik de afgelopen tijd daadwerkelijk 'gelukkig' geweest ben, en dat ik dit al veel te lang niet meer had kunnen zeggen. Ode aan alle mentale kracht die 2020 me nu al gegeven heeft. Ik vloog al gelukkig het nieuwe jaar in. We vierden het bij de vrienden van mijn vriend maar wel met mijn twee beste vriendinnetjes erbij. Met heel veel knallend vuurwerk en champagne verwelkomde we het nieuwe jaar. Twee knuffels voor de meiden en een dikke kus aan mijn vriend. Ik voelde me omringt door de mensen die er het meeste toe doen en dat was echt belangrijk. Misschien dat ik daarom ook heel emotioneel was die avond...


Mijn stage voelt ook als een plek waar ik nu graag terugkom. Ik sta letterlijk met plezier op om naar het werk te gaan. Ik vind het leuk! Ik geniet van wat ik mag doen en al helemaal als ik te horen krijg dat tot nu toe iedereen zeer tevreden is over mij. Het is mijn plekje en voor het eerst in mijn leven beleef ik een avontuur dat ik geheel voor mezelf heb aangenomen. Voor de eerste keer ooit doe ik iets belangrijks voor mijn toekomst, helemaal alleen!


Over toekomst gesproken... de Artez stress ligt wel om de hoek. Ik ben al weken bezig om mijn thuisopdracht te perfectioneren en mij mentaal voor te bereiden op de meeloopdag. Alles is zo bijzonder. Het dringt nu tot me door hoe dichtbij het is. Hoe dichtbij dat gene waar ik al jaren over droom nu komt. Ik ben het echt aan het doen en o mijn god het is zenuwslopend.


Maar als het me lukt... dan denk ik niet dat ik nog iets anders nodig heb in mijn leven.Al om al: Life lately is gooood! Ik zit goed in mijn vel, heb motivatie voor alles wat ik wil bereiken en pak het ook daadwerkelijk aan. Een goede eerste maand zou ik zeggen.


-S.


0 keer bekeken
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey YouTube Icon

© 2019, Fancy Words en zijn content is eigendom van Sam Ashton