Zoeken

Life Lately // één

Bijgewerkt: 2 aug 2019De eerste helft van 2019 is voorbij. Man... wat een jaar is het tot nu toe geweest. Ik ging het jaar eigenlijk heel blanco in. In december was ik weer helemaal op de rit en klaar voor een fantastisch jaar. En ja, dat is het tot nu toe al geweest, maar het heeft ook zeker zijn down-falls gehad. In deze Life Lately ga ik het dan ook niet hebben over het hele afgelopen jaar, maar over mijn leven sinds vorige maand. Er is redelijk veel verandert in een simpele maand.


Het begon voor mij met 'Ik moet mezelf veranderen' doordat nouja- doordat ik mezelf een beetje kwijt was. Ik zal maar even straight-forward zeggen dat ik een relatie ben kwijtgeraakt afgelopen maand en ja, dat was even moeilijk. Maar zoals in mijn post 'Harten breken als glas' zeg ik al dat ik een break-up het ideale moment vind voor een verandering in je leven. En daar begon ik dan ook standvastig. Ik koos ervoor alles om te gooien. Prioriteiten stellen, doelen stellen en nieuwe plannen maken voor mijn toekomst. Maar allereerst: Weer plezier vinden in de allerkleinste dingetjes.


Ik geef hier absoluut niemand de schuld voor, maar 2019 tot dusver is zo'n grote warboel geweest dat ik het moeilijk heb gevonden de dingen te doen die ik heel belangrijk vind. Niemand zijn schuld behalve de mijne!! Ik had deze prioriteiten gewoon kunnen behouden in de warboel, maar mijn hoofd zat zo in de grote warboel genesteld en was daar zo van aan het genieten dat ik de onbewuste chaos in mijn hoofd niet meer zag. Dus daar begon ik. Ik begon met kleine belangrijke dingen. En dus begint 'life lately' bij: Netflix, boeken en schrijven.


De series die ik al zo lang op mijn lijstje had staan wachten zijn afgevinkt. De boeken die ik tot de helft had gelezen zijn uit. De schrijfdoelen die ik had heb ik semi-gehaald (que een nieuw schrijfproject dat mijn hart sneller doet kloppen). Kleine dingetjes die een enorm verschil maken. Jeetje ik ben zo blij geweest met het gevoel dat ik heb gekregen van de tijd die ik hier even in kon steken. Mijn hond vond het ook erg fijn dat hij weer heerlijk lang op mijn schoot kon liggen.


Ja, ik had veel leuke dingen. Maar! Ik had nog iets anders om mijn brein op te richten. Mijn focus lag namelijk op twee examens die ik honderd procent wilde halen. Het was een perfecte afleiding voor alles wat er om ging in mijn hoofd. En guess what? Twee weken later weet ik dat ik ze allebei gehaald heb met een afgeronde 8! Die focus wat het dus echt wel waard.


Nog net voordat ik mijn examens had, ging ik er een dagje tussenuit met Femke. We trokken weg naar onze go-to plaats.... Scheveningen! Met Femke heb ik altijd de heerlijke uitwaaidagjes. We zijn enorm goed in van hot naar her rennen en de tram misbruiken. Het dagje naar Scheveningen was echt alles wat ik nodig had. Het strand, de golven die tegen het zand aan klotsen en dat heerlijke geluid maken. Meeuwen die toch een beetje eng zijn. Cocktails op terrasjes en oja! Heerlijke pizza. Van schrijven kwam niet heel veel deze dag, maar het was voor mij ook meer mijn hoofd op orde krijgen dan echt productief zijn.Na mijn examen uitslag ben ik eigenlijk alleen maar aan het schrijven, met vrienden tijd aan het vermaken en uitkijken naar de festivals die nog op het schema staan. Zal ik je eens zeggen: Dreampop was een geweldige dag! Het eerste festival van 2019 was meer dan geslaagd. Op naar De Zwarte Cross en daarna mijn vakantie naar Tenerife! Life lately krijgt ondanks zijn gebeurtenissen een heel positief staartje. Het begint weer ergens op te lijken en de zon vindt weer een plekje voorbij de wolken.


Welkom! Nieuwe periode vol met plezier en productiviteit.


-S.


23 keer bekeken
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey YouTube Icon

© 2019, Fancy Words en zijn content is eigendom van Sam Ashton